Meubelspuiterij

U bent uitgekeken op de eentonige, soms saaie uitstraling van uw kast, luidspreker, tafel of stoel. Maar u wilt het meubel beslist niet weg doen: de kwaliteit is nog goed en vertrouwd, of u bent er om emotionele of nostalgische redenen erg aan gehecht. Toch vindt u het belangrijk dat het meubel aansluit bij uw interieur, dus zou u het meubel graag in een andere, modernere, meer bij deze tijd horende kleur zien.

Uw oude kast weer als nieuwSpuiterij Elfrink is u hier graag bij van dienst. Tafels en stoelen, maar ook kasten, dressoirs en vrijwel alle andere meubelstukken uit uw interieur kunnen in onze spuiterij worden voorzien van een nieuwe laklaag. U bepaalt zelf de gewenste kleur en glansgraad.

Uit reacties van klanten blijkt steeds weer wat een verbluffende uitwerking overspuiten kan hebben. Niet alleen heeft het meubelstuk, of zelfs het complete interieur, een behoorlijke metamorfose ondergaan en een geheel nieuwe, zeer stijlvolle uitstraling gekregen; veelal overtreft het eindresultaat de vooraf gestelde verwachtingen.

Vrijwel altijd bent u bij ons bovendien aanzienlijk goedkoper uit, dan wanneer u nieuwe meubels zou moeten kopen. Dit voordeel, in combinatie met de geleverde kwaliteit, zorgen samen voor tevreden klanten. Het doet ons erg veel plezier op deze manier veel voor mensen te kunnen betekenen.

Wilt u ook één van onze tevreden klanten worden? U bent van harte welkom om een afspraak met ons te maken, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Vrijblijvende prijsindicatie

Kasten en dressoirs

Kasten zijn het meest populaire meubelstuk om te laten overspuiten in een nieuwe moderne kleur. We zien ze in allerlei soorten en maten, maar vooral buffetkasten, broodkasten, dressoirs, vitrinekasten en boekenkasten.

Uw kast of dressoir wordt in onze spuiterij in een door u gewenste lakafwerking en kleur gespoten, precies zoals we vooraf met u hebben afgesproken.

De laatste jaren krijgen wij steeds meer aanvragen voor het in een kleur spuiten van vurenhouten kasten. Er heerst een mythe dat dit niet mogelijk zou zijn. Deze kasten zijn echter wel degelijk over te spuiten, net als kasten die gemaakt zijn van eiken-, kersen-, grenen- of teakhout.

Een moderne en luxe uitstralingOok het toepassen van een hoogglans afwerking bij kasten wint aan populariteit. Hoogglans heeft iets exclusiefs en geeft een schitterende moderne uitstraling aan uw interieur, wat bijdraagt aan uw woonplezier.

Hoogglansproducten zetten wij na het spuiten altijd even in een waslaag. Dit voorkomt in hoge mate vette vingerafdrukken bij het open- en dichtdoen en heeft als bijkomend voordeel dat het meubel extra beschermd is tegen kleine gebruikskrasjes.

Brocante stijl

Brocante zijn populaire spullen uit grootmoeders tijd, die niet vallen onder de noemer antiek. Warm landelijk, romantisch, of charmant oud, iedereen omschrijft het anders. Centraal staat dat het spullen zijn met karakter: doorleefd en met een geschiedenis, soms op weg om antiek te worden.

Met een decoratieve verftechniek passen wij dit antiekachtig design toe, waarmee we de meubels die specifieke, nostalgische "Old look" geven. Het meubel krijgt een bijna nonchalante, gezellige uitstraling. Klanten die op zoek zijn naar deze stijl, noemen vaak Riviera Maison als voorbeeld.

Brocante stijl is in harmonie met vrijwel alle interieurstijlen, zodat u gemakkelijk kunt mixen en variëren.

Whitewash look

Whitewash is een fascinerende techniek om meubels, vloeren en accessoires een wit gebleekte uitstraling te geven, terwijl de houtnerf zichtbaar blijft. Ook deze techniek beheersen wij.

Whitewash kun je op allerlei verschillende manieren uitwerken en opbrengen. Tot tevredenheid van vele klanten is het resultaat steeds weer verrassend te noemen.