Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet

afbeelding

Spuiterij Elfrink

Mijn naam is Willem Elfrink en heb in 1995 de deuren geopend van Spuiterij Elfrink. Eerst als gespecialiseerd adres voor de metaalindustrie, Marine en overheid. Naast het aluminium interieur voor M-Fregatten van de Marine waren wij ook verantwoordelijk voor de lakafwerkingen van het houten interieur voor o.a. Officieren en Admiraals. Hierdoor kwamen we steeds meer in contact met opdrachtgevers uit de interieur- en meubelindustrie. Gaandeweg werden we bekend met het feit dat deze opdrachtgevers ernstig verlegen zaten om een betrouwbaar en zorgeloos adres voor de lakafwerkingen van hun producten en objecten.

Medio 2000 besloten we ons meer te richten op meubel- en interieurspuiten voor particulier en bedrijf en hebben ons verder verdiept in de enorme variatie aan verschillende houten en MDF ondergronden om met de juiste deskundigheid een perfect eindresultaat te kunnen leveren.

Als gevolg van grote toename van orders uit omgeving Rotterdam, Den Haag, Leiden en Zoetermeer hebben we ons uiteindelijk gevestigd aan de Ohmweg 9 in Alblasserdam. Dit adres op het bedrijventerrein Vinkenwaard langs de A15 achter de Hornbach is voor de meesten uitstekend te bereiken en tezamen met het geleverde vakwerk zijn wij intussen het vaste adres geworden voor een grote groep particuliere en zakelijke klanten uit Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant, Zeeland en België.